Къде е релето за въздушното окачване?

rele-okachvane

Реле окачване при Mercedes Sclass

Различните модели Mercedes Sclass имат различни релета и тяхното място е разлчино. На снимката по-горе  виждате къде седи релето и бушона за въздушно окачване при  Mercedes Sclass W220. Те са в дясната кутия с бушони и релета. Тази, която от седи от към пасажера. Релето е черно с 4 крака. Бушона голям червен 40амп. Размер MAXI.
Релето и бушона  в Mercedes Sclass W221 е под моторният компютър, който е от лявата страна в моторният обсег. Под компютъра има пластмасова кутия – бушониера. В нея релето е зелено с 5 крака, а бушонът отново 40амп. Това реле НЯМА алтернатива. Каквото и да ви казват по магазините, това реле няма алтернатива.

Реле окачване при Mercedes ML

Релето за компресора за въздушно окачване при Mercedes ML W164

Реле въздушно окачване AUDI A8

Реле на компресора за окачването при AUDI A8 D3 е под волана. След малко поразглобяване на кората под волана от лявата страна ще видите обикновенно сиво реле 373 и червен бушон 40амп. Те отговарят за компресорът. Релето може да е сменено. Следващите номера на Audi са 644 или 645 – черни релета.

Реле въздушно окачване VW и Bentley

Релето за компресорът при VW Phaeton и Bentley е отзад в багажника от лявата страна под капака. Релето обикновенно е сиво с 4 крака и номер 53.

Реле въздушно окачване BMW

Релето за компресора на BMW 5 E61 се намира под резервната гума на автомобила. След като я премахнете нея, премахвате и декоративната кора. Под нея ще намерите обикновенно 3 релета. Зеленото реле отговаря за компресора за окачването.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *