AIRMATIC-BG е регистриран през 2013г и вече 10г ние работим в сферата на Mercedes автомобилите с въздушно окачване. Нашият домейн е един от първите тясно специализиран за ремонт само на системи AIRMATIC. Всички други домейн появили в последствие са с цел да ни имитират.

В AIRMATIC-BG работи един от първите хора занимаващи се с въздушно окачване в България.  Единственият българин, който е разменял опит с почти всички фирми в бранша в световен мащаб. Това се случва обикновенно на Технологичните изложения в Германия.

Ние сме тясно специализирани в обслужването на AIRMATIC системите на Mercedes и нищо друго. Работим с диагностика Star Diag на Mercedes. Използваме само оригинални продукти – може и втора употреба, но не и китайски заместители при отремонтирането на проблемите.

Рециклираме въздушни възглавници, рециклираме амортисьори и компресори. Извършваме самият ремонт в наш автоцентър – монтаж/демонтаж на компоненти от вашият автомобил. Опитваме се да предлагаме цялостно обслужване т.е. да си оставите автомобила и да го получите отремонтиран. Намираме се според нас на възлово място в София.

AIRMATIC.BG е специализано звено от групата на SMATIC – първият специализиране автосервиз за въздушно окачване в България. Ние имаме всички налични части за вашето окачване налични и не трябва да чакате.